Tanderoza pennut

Tavoitteeni  ja intohimoni  on kasvattaa  rodunomaisia, terveitä  ja hyväluonteisia  ranskanbulldoggeja. Jokainen Tanderoza-pentue on erittäin tarkkaan harkittu ja suunniteltu ja jalostukseen käytän ainoastaan terveitä ja hyväluonteisia yksilöitä. 

Pentujeni kodeiksi valikoin sellaiset perheet, jotka ovat vastuuntuntoisia, rotuun perehtyneitä, aktiivisia ja kiinnostuneita myös rodun terveysasioista. En myy pentuja ainoastaan sohvakoristeiksi, sillä ranskanbulldoggi on seurakoira joka tarvitsee liikuntaa ja aktiviteetteja.

TANDEROZA-PENNUT SYNTYVÄT, KASVAVAT JA KEHITTYVÄT ENSIMMÄISET 8 VIIKKOA KODISSAMME LAPSIPERHEEN KESKELLÄ. PENNUT MYYDÄÄN JA SIJOITETAAN AINA SUOMEN KENNELLIITON SOPIMUSTA KÄYTTÄEN, REKISTERÖITYNÄ, SIRUTETTUNA, MADOTETTUNA JA ELÄINLÄÄKÄRIN TARKASTAMANA. JOKAINEN PENTU SAA MUKAANSA KIRJALLISET HOITO-OHJEET, RUOAN JA RUOKINTAOHJEET SEKÄ PENTUPAKETIN.

Mikäli olet kiinnostunut tulevaisuuden pentuesuunnitelmistani, ota yhteyttä sähköpostitse: tanja(a)shoppis.fi. Kerro itsestäsi, toiveistasi ja ajatuksistasi pennun suhteen ja niistä realiteeteista joita sinulla on tarjota koiralle sen loppuelämäksi.

Tanderoza M-pentue