Behind Tanderoza

I'm Tanja, the person behind Tanderoza-frenchies.

I live in Seinäjoki, Finland with my husband Tommi and four kids. My family give loving care to all our dogs and puppies with me, so they are a big part of kennel Tanderoza. This breed is a big passion and a lovely lifestyle hobby for me and my spouse and kids too.
 
A big part of Tanderoza are also the lovely families, who have a french bulldog from us.
Co-working with them is one of the best part of this hobby and everyone of them are protected "under my wings" and get my full support. Together we are Team Tanderoza. I wish that they can enjoy this fabulous breed as much as possible.


My aim and passion is to be a breeder of typical, healthy and good natured French Bulldog.
I love to investigate and follow bloodlines and the heritability of different lines. This is a very demanding breed to increase, especially when information about the breed diseases seems to be very hard to find. Appearances is also very challenging to breed.

I can not give a 100% promise to sell forever-healthy frenchies or I can not give 100% promise to sell frenchie for high competing at dog shows. I can't promise that my puppies are made for breeding. I think no one can.

But....
...I'm really happy if frenchies from Tanderoza get great results from official health tests and also from dog shows. I'm proud if some of them are good for breeding and can give something good for this breed. Most of all, I hope that all Tanderoza- frenchies can have a good and healthy life with their families.
All those things are the main goals for my breeding .
I do promise that I will give it my best.

This all because... I love and care for this wonderful breed.

- Tanja

 

 

Tanderozan takaa

Olen Tanja, henkilö  Tanderoza-ranskisten takana.

Asun Seinäjoella mieheni Tommin ja lastemme kanssa.  Koko perhe on täysillä mukana sekä koiriemme että pentueiden hoidossa,  joten oma rakas perheeni on iso osa Tanderozaa ja koirat ovat osa perhettämme.

 
Iso osa  Tanderozaa  ovat myös kaikki ihanat perheet, joissa asustaa Tanderoza-ranskis.
Yhteistyö perheiden kanssa  on yksi tärkeimmistä ja hienoimmista asioista kasvatustyössä ja koiraharrastuksessa, ja jokainen perhe onkin visusti  "siipieni suojissa" saaden täyden tukeni niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.  Toivon, että kaikki kasvattiperheemme  voivat nauttia tästä upeasta rodusta täysin sydämin. Yhdessä perheiden kanssa me olemme Team Tanderoza.

Tavoitteeni  ja intohimoni  on kasvattaa  rodunomaisia, terveitä  ja hyväluonteisia  ranskanbulldoggeja.
En voi antaa 100% lupausta siitä, että minun kasvattini ovat ikuisesti terveitä enkä voi luvata 100% että kasvattini ovat aikuisena näyttelytykkejä. En voi luvata myöskään, että jokainen kasvattini soveltuisi tulevaisuudessa jalostukseen. Mielestäni kukaan ei voi luvata.

Mutta....
... Olen todella tyytyväinen, jos Tanderozat saavat hienoja tuloksia virallisista terveystutkimuksista. Olen tyytyväinen jos kasvattini käyvät näyttelyissä. Olen ylpeä, jos jotkut kasvateistani ovat kelvollisia  jalostukseen ja voivat siten  antaa jotain hyvää tälle rodulle. Mutta ennen kaikkea toivon ja olen onnellinen, jos kasvattini saavat elää hyvän, rakastavan ja terveen elämän yhdessä perheensä kanssa.  Kaikki nämä yllämainitut asiat ovat tärkeitä tavoitteita kasvatustyölleni, ja lupaan että yritän tehdä parhaani tämän rodun hyväksi.  

Tämä kaikki siksi ...  koska rakastan ja välitän tästä rodusta kaikesta sydämestäni.

- Tanja

Luottamustehtävät: Olen jäsenenä Suomen Ranskanbulldogit ry:n hallituksessa sekä jalostustoimikunnassa.

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen, ja kasvatan ainoastaan rekisteröityjä ranskanbulldoggeja Kennelliiton sopimuksia käyttäen.